Zelfstandigwerkend kok met “Chefallures”
Fulltime in Grou (Friesland)

Voor Bartele’s Diner zijn wij op zoek naar een zelfstandige Chef. Je hebt de leiding voor de gehele keuken. Je stuurt je team vaktechnisch aan en draagt zorg voor de (voor)bereiding en presentatie van gerechten volgens planning, receptuur, vaste instructies en werkmethoden die mede door jou zijn vastgesteld. Je bent sparringpartner van de eigenaar bij het, op basis van ontwikkelingen in de markt, aanpassen van de kaart/recepten en calculeren van prijzen van nieuwe/aangepaste gerechten. Daarnaast draag je de zorg voor de dagelijkse bestellingen bij afgesproken leveranciers.
Wie ben jij?
Een keukentalent met een grote passie voor smaak en product. Je hebt de opleiding zelfstandig werkend kok afgerond, de nodige keukenervaring en bent fulltime en flexibel beschikbaar voor deze job en staat te springen om aan de slag te gaan in een jong en enthousiast team. Of het nu gaat om het bereiden van American pancakes of een smaakvolle rendang, jij draait je hand er niet voor om. Klinkt dit als muziek in jouw oren? Reageer dan direct!
Wie zij wij?
Op station Grouw is sinds 6 juli 2020 onze American Diner Bartele’s Diner dagelijks open met op het menu de bekende Burgers, Ribs en Hotdogs – evenals een aantal Aziatische gerechten.
Aan de A32 tussen Heerenveen en Leeuwarden (afslag Grouw) gelegen, is het oude treinstation Grouw-Jirnsum de ideale stop voor een ontbijt, lunch of dinner met ruim parkeren aan beide kanten van het spoor.
Wat zijn jouw verantwoordelijkheden?
- Jij hebt aantoonbare ervaring in de keuken en bent in staat om zelfstandig en in samenwerking een keuken te runnen
- Je bereidt een ontbijt of lunch net zo gemakkelijk als dinners volgens onze receptuur
- Je verdiept je in de gerechten en receptuur voor de gerechten die passen bij onze gasten
- Je bewaakt en controleert de voorschriften op het gebied van veiligheid, ARBO, HACCP en werk- en presentatie methoden (huisstijl)
- Je zorgt voor een schone werkomgeving
Wat vragen wij?
- Je hebt de nodige keukenervaring, bent flexibel inzetbaar en pro-actief
- Je bent representatief en je bent stressbestendig
- Je weet je team te motiveren en enthousiast te maken
Wij bieden
- Een goede beloning
- Ontwikkelingsmogelijkheden: Wij groeien nog steeds en jij kan meegroeien
- Een flexibel rooster, waarbij je zowel dag- als avonddiensten kan draaien
- Een werkomgeving waar geen dag hetzelfde is
- Een goede reiskostenregeling
- Een team met leuke en gemotiveerde collega’s