null

Coronaproof

null

Ruimtelijk

Vergaderlocatie in Groningen

Op zoek naar een vergaderlocatie in Groningen? Beijk catering beschikt over verschillende locaties waar een vergadering, meeting, presentatie of evenement gehouden kan worden. Op deze vergaderlocatie is het ook mogelijk om catering af te nemen.

Een van de vergaderlocaties in Groningen is Hanze Plaza. Hanze Plaza is een bijzonder sfeervol congres- en evenementencentrum dat van alle gemakken is voorzien. De sfeer kenmerkt zich door gastvrijheid, vriendelijkheid en toegankelijkheid. Het congrescentrum is volledig gelijkvloers, waardoor het ook geschikt is voor mindervaliden.

Uiteraard wordt er op al onze locaties gewerkt volgens de regels die opgesteld zijn door de RIVM. Door de ruime opzet is het zelfs mogelijk om met 160 personen coronaproof in één zaal bijeen te komen.

 

vrijblijvende offerte aanvragen vergaderlocatie Groningen

Vergaderlocaties in Groningen voor elke gelegenheid!

Landelijke vergaderlocatie Groningen

Meer op zoek naar een landelijke omgeving als vergaderlocatie in Groningen? Dan is de Allersmaborg in Ezinge de plek waar je moet zijn. De Allersmaborg is één van de laatste Groninger borgen die bewaard zijn gebleven en stamt van oorsprong uit de 15e eeuw. In onze tijd bestaat het landgoed nog uit een boomgaard en natuurlijk de borg zelf, omgeven door een prachtige tuin en een slotgracht. Rondom is het terrein voorzien van wandelpaden.

Sinds 2015 ligt de exploitatie van de Allersmaborg bij Beijk Catering. In het landelijke Ezinge zul je verbaasd zijn over de rust en de ruimte. Je hoort buiten enkel de vogeltje. Binnen tref je een sfeer van landelijke exclusiviteit in de borg.

vrijblijvende offerte aanvragen vergaderlocatie Groningen

Onze arrangementen

BBQ Catering Groningen en Friesland

BBQ arrangement Groningen

De catering van uw BBQ kunnen wij volledig verzorgen. Of het nu gaat om een winterbarbecue of een zomerbarbecue!

Buffet bestellen in Groningen en Friesland

Buffet bestellen in Groningen

Een buffet nuttigen, aansluitend op de vergadering of bijeenkomst? Wij verzorgen dit in Hanze Plaza en de Allersmaborg.

Bedrijfsborrel Groningen en Friesland

Borrel arrangement Groningen

Een borrelarrangement met borrelhapjes bestellen voor na de meeting? Wij verzorgen dit met alle liefde op elke locatie!

Catering op maat

catering Op maat in Groningen

Specifieke wensen en catering op maat nodig? Neem gerust contact met ons op, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Vergaderbrochure Hanze Plaza

Vergaderlocatie Groningen Hanze Plaza brochure

Over Beijk Catering

Beijk verzorgt catering in Groningen, Drenthe en Friesland op een duurzame en verantwoorde manier. Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van biologische en fairtrade producten. Daarnaast wordt er uitsluitend samengewerkt met lokale leveranciers. Hierdoor blijft de werkgelegenheid behouden in het noorden en bieden wij lokale producten aan.

Beijk catering is dé cateraar in Groningen. Van een barbecue bij u thuis tot dagelijkse catering op uw bedrijf, bij Beijk kunt u altijd terecht. Elke vorm van catering wordt op een persoonlijke, betrokken en creatieve manier uitgevoerd.

vrijblijvende offerte aanvragen