Door de coronacrisis is er veel vraag naar locaties met een ruime opzet. Dit om in alle gevallen de 1,5 meter afstand te kunnen waarborgen tijdens bijeenkomsten, vergaderingen, borrels of events. Omdat wij over verschillende vaste locaties beschikken in Groningen en Friesland, zijn ook wij genoodzaakt hier rekening mee te houden. In Groningen gaat het dan met name om Hanze Plaza, in Friesland om Fean Plaza in het Abe Lenstra Stadion.

Hanze Plaza

vergaderlocatie Groningen Hanze Plaza

Fryslân Fean Plaza

vergaderlocatie Friesland abe Lenstra heerenveen coronaproof

Coronaproof vergaderen

Grote groepen

Vergaderen of een bijeenkomst met een groep van meer dan 100 personen in Groningen? Bij Hanze Plaza is er een ruimte beschikbaar waar tot 160 personen coronaproof bijeen kunnen komen.

Kleinere groepen

Ook voor kleinere groepen zijn er verschillende afgesloten ruimtes beschikbaar in Groningen. Zo kunnen groepen van 10, 40, 70 of 90 personen ook volgens de voorgeschreven maatregelen samenkomen. Hanze Plaza is dan ook de ideale vergaderlocatie in Groningen.

Unieke vergaderlocatie

In Friesland is er onder de tribune van het Abe Lenstra Stadion een unieke locatie gecreëerd waar grotere groepen kunnen samenkomen voor, tijdens en na de wedstrijden van CS Heerenveen. Buiten de wedstrijden om is Fryslan Fean Plaza de ideale locatie voor een bedrijfsfeest, event of vergadering.

Door de ruime opzet is het namelijk een stuk makkelijker om 1,5 meter afstand te garanderen. Zelfs met grotere groepen. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

coronaproof bijeenkomst organiseren Groningen

Desinfectiestations

Bij elke ingang kunnen onze gasten een korte online gezondheidscheck doen. Daarnaast zijn er desinfectiestations aanwezig zodat er altijd voldoende mogelijkheid is om je handen te reinigen. Voor aanvang en na het gebruik van een ruimte wordt deze geheel ontsmet.

Vaste looproutes

Tijdens evenementen waar veel bezoekers komen is het extra belangrijk om maatregelen te treffen die het mogelijk maken om 1,5 meter afstand te houden. Samen stippelen we een praktische looproute uit die wordt aangegeven met vloerstickers, borden of beeldschermen.