null

Coronaproof

null

Ruimtelijk

Vergaderlocatie in Friesland

Op zoek naar een vergaderlocatie in Friesland? Beijk catering beschikt over verschillende locaties waar een vergadering, meeting, presentatie of evenement gehouden kan worden. Op deze vergaderlocaties is het ook mogelijk om catering af te nemen.

Een van de vergaderlocaties in Friesland is Victoria Park Wolvega. Een allround feest- en evenementenlocatie in Friesland. Eenvoudig bereikbaar en met volop parkeerruimte. Victoria Park is in de eerste plaats natuurlijk een drafbaan en niet zo maar één. De baan wordt door velen gezien als één van de mooiste drafbanen van Europa.

De mogelijkheden op het gebied van vergaderen en events zijn zeer uiteenlopend, mede dankzij de catering die op locatie aangeboden kan worden. Deze unieke vergaderlocatie in Friesland zet aan tot inspiratie en nieuwe inzichten!

 

vrijblijvende offerte aanvragen

Vergaderlocaties in Friesland voor elke gelegenheid!

Unieke vergaderlocatie Friesland

Naast de drafbaan behoort vergaderen in het Abe Lenstra Stadion in Heerenveen ook tot de mogelijkheid. Onder de tribunes van het stadion bevindt zich Fryslan Fean Plaza. De ruime opzet van deze event- en vergaderruimte is perfect voor bijeenkomsten met grotere groepen.

Wil je liever met een kleiner gezelschap vergaderen in het voetbalstadion van SC Heerenveen? Ook hiervoor is deze vergaderlocatie uiterst geschikt. In een besloten ruimte die voetbal ademt kan je in alle rust een vergadering of bijeenkomst organiseren.

Ook in Sportstad Café is het mogelijk om te vergaderen. De ideale vergaderlocatie voor kleine en middelgrote groepen.

Lunchen of borrelen vooraf, tijdens of na vergadering of meeting? Geen probleem. Wij ontzorgen jou volledig met een uitgebreid of eenvoudig arrangement!

vrijblijvende offerte aanvragen

Onze arrangementen vergaderlocatie Friesland

BBQ Catering Groningen en Friesland

BBQ arrangement Friesland

De catering van uw BBQ kunnen wij volledig verzorgen. Of het nu gaat om een winterbarbecue of een zomerbarbecue!

Buffet bestellen in Groningen en Friesland

Buffet bestellen in Friesland

Een buffet of lunch, aansluitend op de vergadering of bijeenkomst? Wij verzorgen dit in Hanze Plaza en de Allersmaborg.

Bedrijfsborrel Groningen en Friesland

Borrel arrangement Friesland

Een borrelarrangement met borrelhapjes bestellen voor na de meeting? Wij verzorgen dit met alle liefde op elke locatie!

Catering op maat

catering Op maat in Friesland

Specifieke wensen en catering op maat nodig? Neem gerust contact met ons op, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Over Beijk Catering

Beijk verzorgt catering in Groningen, Drenthe en Friesland op een duurzame en verantwoorde manier. Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van biologische en fairtrade producten. Daarnaast wordt er uitsluitend samengewerkt met lokale leveranciers. Hierdoor blijft de werkgelegenheid behouden in het noorden en bieden wij lokale producten en gerechten aan.

Beijk catering is dé cateraar in Friesland. Van een barbecue bij u thuis tot dagelijkse catering op uw bedrijf, bij Beijk kunt u altijd terecht. Elke vorm van catering wordt op een persoonlijke, betrokken en creatieve manier uitgevoerd.

vrijblijvende offerte aanvragen