Luxe thuis uit eten box

Altijd al je eigen restaurant willen hebben? Vanaf nu kan je dit helemaal zelf in je eigen huis creëren dankzij de “Thuis uit eten” box. Dineren in je eigen huis op restaurant niveau was nog nooit zo makkelijk. Je hoeft geen uren in de keuken door te brengen, het enige dat je hoeft te doen is een pan water te verwarmen en er voor zorgen dat de gerechten op de juiste temperatuur, met de bijgeleverde toppings op worden gediend.

Alle gerechten worden gekoeld en coronaproof afgeleverd in een luxe “Thuis uit eten” box en met een duidelijke beschrijving, hoe en op welke manier je de gerechten kunt opwarmen. Hiervoor gebruiken wij super verse ingrediënten en alle gerechten zijn gevarieerd en verantwoord.

Onze diners zijn te bestellen vanaf 2 personen en worden gratis bezorgd in een groot deel van Groningen en Friesland. De box kan ook worden opgehaald in Leek op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur.

Voor wie ga jij een heerlijk driegangenmenu samenstellen?

 

Naar “Thuis uit eten”

Henk de Haan liet ook een “Thuis Uit Eten” box bezorgen. Bekijk de promo!

thuis uit eten box Kerst

Thuis uit eten met kerst

Dit jaar is het helaas een stuk lastiger om met grote gezelschappen thuis of in een restaurant te eten rond de kerstdagen. Haal daarom het restaurant in huis en laat ons een viergangendiner voor jou en je gasten of gezin bereiden. Zo kan je thuis uit eten met kerst en eet je gezond, gevarieerd en vers op restaurant niveau!

Er zijn twee kerstmenu’s waar uit gekozen kan worden.

Menu “Arreslee” heeft een bospaddenstoelensoep, Hollandse garnalencocktail, varkensrollade en een X-Mas bavarois voor €34,50.

Menu “IJskristal” kost €39,50 en heeft een bospaddenstoelensoep, Krabcocktail, Tournedos en een petit grand dessert.

Uiteraard is er ook aan de kleintjes gedacht en kan er een vegetarische variant besteld worden.

 

Bekijk kerstmenu”