Sous chef Partycatering
Aantal uren: Fulltime | Locatie: Leek (Groningen) en op locatie
Wij zoeken een enthousiaste sous-chef voor onze keuken in Leek en eventueel op locaties.
Wie ben Jij?
Een creatief keukentalent met een grote passie voor smaak en product. Je hebt een SVH koksopleiding (of vergelijkbaar) afgerond, de nodige keukenervaring en bent fulltime en flexibel beschikbaar voor deze baan. Je bent inzetbaar in onze hoofdkeuken in Leek en bij onze partycateringevents op locatie. Of het nu gaat om het verzorgen van een BBQ bij gasten in de tuin, het (voor)bereiden van een meer-gangen diner voor een select gezelschap of een buffet voor 500 gasten, jij draait je hand er niet voor om. Klinkt dit als muziek in jouw oren? Reageer dan direct!
Wie zij wij?
Wij zijn dé cateraar uit Groningen en omstreken, opgericht in 1988. Wij zijn snel en solide gegroeid en groeien nog steeds.
Onze specialiteit is particuliere, -event- en partycatering.
Inmiddels zijn o.a. het Fryslan Fean Plaza Heerenveen, de horeca van Drafbaan Victoria Park Wolvega, de trouwlocatie Allersmaborg te Ezinge en diverse bedrijfsrestaurants toegevoegd aan het rijtje locaties. Aan de A7 in Leek zijn het hoofdkantoor en de partycateringkeuken gevestigd. Hier werken logistiek en culinair nauw samen om partijen tot in de puntjes te verzorgen.
Wat zijn jouw verantwoordelijkheden?
- Je bent in staat om zelfstandig te werken, maar wel een team-player;
- Je bereidt lunches of een high-tea net zo gemakkelijk als buffetten en diners volgens onze receptuur;
- Je bewaakt en controleert de voorschriften op het gebied van veiligheid, ARBO, HACCP en werk- en presentatie methoden (huisstijl);
- Je geeft leiding aan je team en motiveert om consistente kwaliteit te leveren, ook tijdens piekmomenten straal je rust uit;
- Je vindt het ontwikkelen van van nieuwe recepten en technieken leuk, bij ons krijg je daarvoor de ruimte;
- Wij werken met een jong team, je haalt voldoening uit het trainen en begeleiden van hen
Wat vragen wij?
- Je hebt een SVH koksopleiding (of vergelijkbaar) afgerond
- Je bent creatief en geeft graag je eigen touch aan gerechten
- Je hebt de nodige keukenervaring, bent flexibel inzetbaar en pro-actief;
- Je bent representatief en stressbestendig; je vindt het leuk een partij/BBQ op locatie aan te sturen en te verzorgen
Wij bieden
- Een zelfstandige, uitdagende baan met ruimte voor eigen ideeën, ontwikkeling en ontplooiing;
- Een 4-daagse werkweek;
- Een goede beloning volgens Horeca cao, schaal VII;
- Ontwikkelingsmogelijkheden: Beijk Catering groeit nog steeds en jij kan meegroeien;
- Een werkomgeving waar geen dag hetzelfde is
- Een goede reiskostenregeling
- Een team met leuke en gemotiveerde collega’s
én:
– Bedrijfsfeesten – Kerstpakket – Mogelijkheid tot promotie – Personeelskorting – Pensioen bij pensioenfonds Horeca & Catering (50-50 regeling)
Word jij onderdeel van ons gezellige team? Reageer dan nu!