Normen van het voedingscentrum
Beijk Catering werkt volgens de normen van het Voedingscentrum en de schijf van vijf (75% gezonde- en middenwegproducten). Daarnaast scoorden wij in de laatste onderzoeken van het voedingscentrum een gezondheidspercentage van 78%
Stoplichtsysteem
Bewust maken van de gasten wat gezond is en wat minder gezond is door middel van het stoplichtsysteem. Beijk Catering heeft zijn producten onder verdeeld in verschillende groepen, allen aangeduid met een eigen kleur. Hierdoor wordt de gast gestimuleerd om vaker te kiezen voor gezond, gevarieerd, veilig en lekker eten.
Verse producten
Binnen Beijk Catering werken wij uitsluitend met verse producten en maken/bereiden wij alles op de locatie. Deze duidelijke keuzes zorgen er voor dat Beijk Catering zich onderscheidt. Zo zijn de (belegde) broodjes niet eerst 20 uur onderweg voordat ze in de vitrine liggen en wordt de dagsoep, dagelijks vers vanaf de basis bereidt volgens ambachtelijk receptuur.
Allergenen bekend
Met voedselallergieën houden wij rekening: van alle producten zijn allergenen bekend en terug te vinden in het systeem. Per locatie worden specifieke wensen/allergieën bijgehouden. Indien gewenst kan het assortiment aangepast worden.