Wat eten we op Vaderdag?
Met alle feestdagen en dus ook Vaderdag is het altijd maar weer bedenken wat er qua eten op tafel moet komen. Dit jaar hoef jij je hier geen zorgen over te maken, want wij hebben een compleet vaderdagdiner samengesteld voor jouw vader!
Wat is het lievelingseten van jouw vader? Vaak komt het neer op vlees, iets van de BBQ of frituur. Hier kan je jouw jouw papa uiteraard heel blij mee maken. Maar wil je dit jaar iets anders, dan kan je ook een speciaal vaderdagdiner inclusief IPA biertje of een compleet driegangendiner laten bezorgen.
Vaderdagdiner
Het vaderdagdiner van Beijk is een box met 600 gram spareribs die met whiskey glaze zijn bereid. Deze super malse ribs zijn al helemaal klaar en hoeven alleen maar in heet water opgewarmd te worden. Dit kan makkelijk omdat ze vacuüm verpakt zijn. Naast de ribs krijgt je vader er een Brand IPA biertje, halve maiskolf, American coleslaw, bourgondische aardappelsalade, sausjes en handendoekjes bij. Eten op vaderdag bestellen en klaarmaken was nog nooit zo makkelijk en feestelijk. Een compleet vaderdagdiner kost €22,50 en is te bestellen voor minimaal 2 personen.
Eten Vaderdag Driegangenmenu
Wil je voor Vaderdag iets meer luxe qua eten? Ons uitgebreide driegangenmenu is dan ideaal! Eten voor het hele gezin waarbij iedereen zelf zijn eigen gangen kan kiezen. Alle gerechten worden geleverd met krielaardappeltje met roomboter, peterselie en zeezout, Hollandse asperges met Hollandaise saus en peterselie en een salade van watermeloen, feta, komkommer en mint.
Voorgerechten
- Tomatenbouillon met een topping van verse kruiden en croutons
- Gerookte kipsalade met meloen
- Courgetteroomsoep met room, pijnboompitjes en uitgebakken chorizo
Hoofdgerechten
- Spies van kippendij met een pestoroomsaus en gepofte tomaatjes
- Snoekbaarsfilet met gepofte cherrytomaat in een frisse olie van limoen, koriander, rode peper en zeezout
- Tournedos is een gorgonzolaroomsaus of in een pikante bruine jus
- Non chickenspies van de vegetarische slager met een gorgonzolaroomsaus of een pikante bruine jus
- Tagliatelle met diverse soorten paddenstoelen
Nagerechten
- Bakje aardbeien met geslagen room en mint
- Ruby chocolademousse met framboosjes
- Verrassing van de chef