“Alles is naar wens verlopen, de communicatie rondom het evenement, de lunches, de catering en alles wat er nog bij kwam kijken aangaande het opruimen en dergelijke. We zullen in de toekomst zeker weer aan jullie denken wanneer we opnieuw een evenement hebben binnen onze organisatie.”
Jolanda – Cirrus★★★★★ (10)
“De opening was zeer geslaagd en mede dankzij jullie! De catering is zeker naar wens geweest. Alles verliep uitstekend en bezoekers waren ook erg tevreden. De medewerkers van Beijk op de opening verdienen een pluim!”
Paul – BEDR Interiors★★★★★ (10)
“Wij willen jullie hartelijk bedanken voor de goede service. De high tea was super lekker en wij hebben erg genoten van de lekkere hapjes. Nogmaals bedankt”
Marga – ‘t Zuider Stee★★★★★ (10)
“Namens het Conservatorium, alle betrokkenen en iedereen die van de glühwein heeft genoten: ontzettend bedankt! Het moest uiteindelijk tóch buiten, maar dat is geweldig opgevangen door twee van jullie medewerkers. Het was heel fijn met ze samenwerken, en ik had meteen het idee: hier hoef ik me geen zorgen meer over te maken. Top! Er gaan nu al stemmen op volgend jaar weer warme wijn te schenken na afloop van het Kerstconcert, dus het zou zomaar kunnen dat dit niet de laatste keer is “
Peter Dicke★★★★★ (10)
“Mede dankzij jullie medewerking door de verzorging van de geweldige barbecue, is ons evenement fantastisch verlopen! Iedereen was onder de indruk en heeft lovende woorden gesproken over de opzet en het overheerlijke eten. Ik wil jullie dan ook hartelijk danken voor jullie inzet!”
Inge★★★★★ (10)
“Niet alleen erg leuk om te zien, maar ook super lekker leuk en lekker om je eigen pizza samen te stellen en versgebakken op te eten.”
Helen★★★★★ (10)
“Tijdens ons bedrijfsfeest heeft Beijk onze medewerkers verrast met heerlijke streetfood gerechtjes vanuit de foodtruck. Dit was een enorm leuke aanvulling samen met de drankjes.”
Mike★★★★★ (10)
“Vorige week vrijdag heb ik van jullie een High Tea box mogen ontvangen. Dit is echt uitstekend bevallen! Het was echt zalig, makkelijk te bereiden en voldoende qua portie. Ook mijn oude moeder (84 jr, zeer broze gezondheid en eet bijna niet meer) heeft heerlijk gegeten en daarvan genoten! Dat was echt een voltreffer!
Ellen★★★★★ (10)
“Ruim 100 boxen bij onze medewerkers aan huis bezorgd voor een grote online bijeenkomst. Goed geregeld en uitstekende kwaliteit.”
Stefanie★★★★★ (10)
“Enorm bedankt voor het mogelijk maken van de mooiste dag van ons leven! De mensen van Beijk Catering luisterden goed naar onze wensen en hebben ons compleet ontzorgd. Zowel wij als onze gasten hebben enorm genoten van de bruiloft op jullie bijzondere locatie!”
Lotte & Mark★★★★★