“Mede dankzij jullie medewerking door de verzorging van de geweldige barbecue, is ons evenement fantastisch verlopen! Iedereen was onder de indruk en heeft lovende woorden gesproken over de opzet en het overheerlijke eten. Ik wil jullie dan ook hartelijk danken voor jullie inzet!”
Inge★★★★★ (10)
“Niet alleen erg leuk om te zien, maar ook super lekker leuk en lekker om je eigen pizza samen te stellen en versgebakken op te eten.”
Helen★★★★★ (10)
“Tijdens ons bedrijfsfeest heeft Beijk onze medewerkers verrast met heerlijke streetfood gerechtjes vanuit de foodtruck. Dit was een enorm leuke aanvulling samen met de drankjes.”
Mike★★★★★ (10)
“Vorige week vrijdag heb ik van jullie een High Tea box mogen ontvangen. Dit is echt uitstekend bevallen! Het was echt zalig, makkelijk te bereiden en voldoende qua portie. Ook mijn oude moeder (84 jr, zeer broze gezondheid en eet bijna niet meer) heeft heerlijk gegeten en daarvan genoten! Dat was echt een voltreffer!
Ellen★★★★★ (10)
“Ruim 100 boxen bij onze medewerkers aan huis bezorgd voor een grote online bijeenkomst. Goed geregeld en uitstekende kwaliteit.”
Stefanie★★★★★ (10)
“Afgelopen weekend genoten van het november menu, deze keer aangeboden in een mooie koeltas. Alles mooi verpakt en met heldere beschrijving. Het diner was opnieuw goed (voor)bereid en alles smaakte prima! Wij kijken alweer uit naar de volgende keer Thuis Uit Eten.”
Henk★★★★★ (10)
“Thuis uit eten… wat een heerlijke dinerbox. Makkelijk op te warmen… genoeg keuze… en erg lekker. De kids waren vooral erg blij met het toetje.”
Judith★★★★★ (10)
“Dit jaar voor Kerst eten besteld bij Beijk Catering. Welnu dit is een aanrader. De diners waren werkelijk verrukkelijk: goede smaak, mooie porties en heel goed bereid. Ook het zelf op temperatuur brengen van het eten was goed te doen. En ook de service van Beijk is super!”
Alfred★★★★★ (10)
“Wij hebben op en top genoten van de Thuis Uit Eten dinerbox. Alles was keurig geregeld en tot in de puntjes verzorgd door Beijk. De kok had super  gekookt , overheerlijk. We hebben later nog eens besteld en zelfs nog voor een verjaardag op een cadeaubon voor Thuis Uit Eten getrakteerd. Alles was naar grote tevredenheid.”
Huize de Boer★★★★★
“Enorm bedankt voor het mogelijk maken van de mooiste dag van ons leven! De mensen van Beijk Catering luisterden goed naar onze wensen en hebben ons compleet ontzorgd. Zowel wij als onze gasten hebben enorm genoten van de bruiloft op jullie bijzondere locatie!”
Lotte & Mark★★★★★