Catering Heerenveen

Offerte aanvragen

Contact opnemen

thuis uit eten driegangenmenu box

Thuis uit eten Heerenveen

Luxe dineren in je eigen huis op restaurant niveau? Met “Thuis uit eten” wordt uitgebreid eten nog leuker. Een driegangenmenu klaarmaken was nog nooit zo makkelijk!

Maaltijd aan huis Heerenveen

Geen zin om te koken, maar wel behoefte aan een verse, gezonde en makkelijke maaltijd? Met “Maaltijd aan huis van Beijk Catering” wordt lekker eten makkelijk gemaakt.

borrelbox bestellen

Borrelbox

Samenkomen is momenteel even lastig. Een online borrel organiseren is daarom de oplossing! Wij bezorgen de borrelbox bij personeel of relaties aan huis in Heerenveen en omstreken.

Catering Heerenveen

Voor goed verzorgde catering in Heerenveen bent u bij Beijk aan het juiste adres. Voor bedrijfscatering, scholencatering en partycatering verzorgt Beijk elke dag met een glimlach heerlijke lunches, smakelijke buffetten, borrelgarnituren en diners. In en rond het Abe Lenstra Stadion zijn we elke dag in de weer om tijdens voetbalwedstrijden en sportevenementen, maar ook daarbuiten onze gasten te verwennen. Hierbij maken we gebruik van ouderwetse gastheerschap en nieuwerwetse middelen.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om voorafgaande aan elke thuiswedstrijd te genieten van een heerlijk diner. Gemaakt door niemand minder dan Reitse Spanninga.

U kunt bij Beijk Catering in Heerenveen o.a. terecht voor:

Vergaderen, een receptie en trouwen in Friesland, de partycatering van Beijk komt door heel Friesland. Beijk kan beschikken over de prachtige supportershome Fryslan Fean Plaza in het Abe Lenstra Stadion in Heerenveen. Trouwen op de middenstip? Een receptie in een hippe en ruim opgezette ruimte? Of een effectieve coronaproof vergadering? Beijk geeft een sportief karakter aan elk evenement, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Fryslân Fean Plaza is sinds jaar en dag het supportershome van sc Heerenveen. Geheel in Fries-Hollandse stijl en geschikt voor zeer uiteenlopende bijeenkomsten als beurzen, concerten, diners en bedrijfsfeesten. Ook kunt u kiezen voor een barbecue in de gracht van het stadion. Een bijzondere belevenis.

vrijblijvende offerte aanvragen

Contract & Partycatering Heerenveen

Beijk Catering Heerenveen kan op elke gewenste locaties partycatering verzorgen. Zo komen we bij autodealers, taxibedrijven, op scholen, bij fabrieken, bij zakelijke dienstverlening of bij de gasten thuis. Wij komen overal!

In Heerenveen werken we regelmatig voor:

Voor het Friesland College, Elkien en Zebra Technologies in Heerenveen staan we elke dag klaar met (zoveel mogelijk) biologische, duurzame lunchgerechten. Dus van scholier tot bedrijfsdirecteur: wij bedienen iedereen.

Wilt u meer informatie over catering in Heerenveen?  Neem gerust contact met ons op.

vrijblijvende offerte aanvragen

Scholencatering Groningen Bedrijfscatering Groningen

Scholen- & bedrijfscatering

Onder de naam Chef Serveert verzorgen wij de catering op scholen en bij bedrijven. Een restaurant gevuld met verschillende verse en gezonde producten voor uw personeel of leerlingen.

Catering op locatie

Op elke locatie

Een feest of bijeenkomst op een bijzondere locatie? Wij verzorgen de catering op elke gewenste locatie. Van huisadres tot kerk. Van huwelijk tot zomerbarbecue. Er is heel veel mogelijk!

Catering op locatie Groningen en Friesland

Op één van onze locaties

Beijk Catering heeft de beschikking over meerdere eigen locaties in Groningen en Friesland. Hier kunnen wij de catering verzorgen voor uw feest, vergadering of evenement. Bekijk onze locaties en mogelijkheden.

Onze arrangementen

BBQ Catering Groningen en Friesland

BBQ arrangement Heerenveen

De catering van uw BBQ kunnen wij volledig verzorgen. Of het nu gaat om een winterbarbecue of een zomerbarbecue!

Buffet bestellen in Groningen en Friesland

Buffet bestellen in Heerenveen

Een buffet aan huis of een lopend buffet op een andere locatie? Een buffet bestellen was nog nooit zo makkelijk!

Bedrijfsborrel Groningen en Friesland

Borrel arrangement Heerenveen

Een borrelarrangement met borrelhapjes bestellen? Wij verzorgen elke borrel aan huis of jullie bedrijfsborrel!

Catering op maat

catering Op maat in Heerenveen

Specifieke wensen en catering op maat nodig? Neem gerust contact met ons op, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Zomerbrochure catering Heerenveen

Catering Groningen Drenthe Friesland winter BBQ Brochure cateraar Beijk

Al meer dan 31 jaar verzorgt Beijk Catering contract- en partycatering in Friesland. Dit doen we met veel passie en plezier. De partycatering van Beijk Catering is geroutineerd maar altijd creatief en vernieuwend. We zijn bevlogen om van elke opdracht een succes te maken. We komen op elke locatie die u maar wenst, maar beschikken zelf ook over eigen vaste locaties. Onze eigen vaste locaties zijn congres- en vergadercentrum Hanze Plaza in Groningen, Drafbaan Victoriapark in Wolvega, Abe Lenstra Stadion in Heerenveen en de Allersmaborg in Ezinge. Hierbij bedienen wij u met ouderwets gastheerschap en een eigentijdse twist. Alle ingrediënten voor een gezellige ochtend/middag/avond hebben wij in huis! Een smakelijk en uitgebreid buffet, een feestelijke borrel in de vorm van een compleet verzorgd arrangement of een barbecue met verfrissende fruitcocktails, het kan allemaal. In de Beijk brochure presenteren wij u een breed scala aan pure culinaire verwennerij.

Alle locaties van catering Heerenveen

Logo Kwadraat, catering Groningen, Beijk Catering
Logo Allersmaborg, catering Groningen Beijk Catering
Logo Fryslân Fean Plaza, catering Friesland Beijk Catering
Logo Hanze Plaza Groningen, catering Groningen Beijk Catering
Het Kwadraat
Allersmaborg
Fryslân Fean Plaza
Hanze Plaza
Logo Rijksuniversiteit Groningen, catering Groningen Beijk Catering
Logo Sportstad Café, catering Friesland Beijk Catering
Logo TGI Fridays Utrecht, catering Groningen Beijk Catering
Logo Victoria Park Wolvega, catering Friesland Beijk Catering
Rijksuniversiteit Groningen
Sportstad Café
TGI Fridays
Victoria Park