thuis uit eten driegangenmenu box

Thuis uit eten

Luxe dineren in je eigen huis op restaurant niveau? Met “Thuis uit eten” wordt uitgebreid eten in Groningen nog leuker. Een driegangenmenu klaarmaken was nog nooit zo makkelijk!

Maaltijd aan huis bezorgen Groningen

Geen zin om te koken, maar wel behoefte aan een verse, gezonde en makkelijke maaltijd? Met de maaltijdservice “Maaltijd aan huis van Beijk” wordt lekker eten makkelijk gemaakt in Groningen.

Borrelbox bestellen

Borrelbox

Samenkomen is momenteel even lastig. Een online borrel organiseren is daarom de oplossing! Wij bezorgen de borrelbox bij personeel of relaties aan huis in Groningen en omstreken.

moederdag box bestellen en thuisbezorgd

Moederdag box

Verwen je moeder met een geweldige moederdag box. Een box vol met alles wat je allerliefste mama verdiend heeft! Wij bezorgen deze box lekker makkelijk bij jou thuis!

high tea thuis bezorgen met sandwiches

High Tea bestellen Groningen

Even bijkletsen met vrienden of vriendinnen? In een kleine setting mag dit. Maak het dan ook direct gezellig en laat een “High Tea” thuis bezorgen. Je krijgt er een gratis etagère bij!

lunch thuis laten bezorgen

Beijk@Home box

Een tussendoortje of lunch laten bezorgen bij jouw medewerkers thuis? “Beijk@Home” is een Thuiswerkbox gevuld met lekkers voor jouw personeel om ze de dag door te laten komen!

Catering Groningen

Opzoek naar catering in Groningen? De Groningse roots van Beijk gaan meer dan 30 jaar terug. Wij verzorgen al vele jaren catering op diverse vaste, eigen en andere locaties in de provincie en stad Groningen.

Wij verzorgen zakelijke en particulier evenementen op eigen locaties zoals Congres- en vergadercentrum Hanze Plaza in de stad Groningen, maar komen net zo makkelijk bij jou thuis of op het bedrijf voor een borrel, borrelbox, maaltijd aan huis, BBQ of buffet.

Je kunt bij Beijk, dé cateraar in Groningen o.a. terecht voor:

vrijblijvende offerte aanvragen

Scholencatering Groningen Bedrijfscatering Groningen

Scholen- & bedrijfscatering

Onder de naam Chef Serveert verzorgen wij de catering op scholen en bij bedrijven in Groningen. Een restaurant gevuld met verschillende verse en gezonde producten voor uw personeel of leerlingen.

Catering op locatie

Op elke locatie

Een feest of bijeenkomst op een bijzondere locatie? Wij verzorgen de catering in Groningen op elke gewenste locatie. Van huisadres tot kerk. Van huwelijk tot zomerbarbecue. Er is heel veel mogelijk!

Catering op locatie Groningen en Friesland

Op één van onze locaties

Beijk Catering heeft de beschikking over meerdere eigen locaties in Groningen en Friesland. Hier kunnen wij de catering verzorgen voor jouw feest, vergadering of evenement. Bekijk onze locaties en mogelijkheden.

Catering voor elke gelegenheid in Groningen

Partycatering, catering op locatie tijdens een feest, diplomering of bijeenkomst, verzorgen wij regelmatig. Bij de Rijksuniversiteit Groningen, Het Prins Claus Conservatorium en opdrachtgevers die hun evenement plaats laten vinden in de Martinikerk zijn wij ook regelmatig te vinden. Maar ook bij particulieren mag Beijk de catering geregeld op zich nemen. Zo kunt u met “Thuis Uit Eten” bijvoorbeeld zelf een luxe driegangendiner op tafel zetten.

Contractcatering, het exploiteren van een restaurant in een school of bedrijfspand, is een van onze expertises. Inmiddels hebben wij hier al meerdere jaren ervaring mee op vele locaties.

Opdrachtgevers van Beijk Catering waar wij de restaurants van exploiteren in Groningen zijn:

vrijblijvende offerte aanvragen

Onze cateringlocaties in Groningen

Voor Catering in Groningen beschikt Beijk over de prachtige vergaderlocatie Congres- en vergadercentrum Hanze Plaza. Goed bereikbaar, voldoende gratis parkeergelegenheden, uitstekende WIFI, professionele catering in een compact en compleet pand.

De stad Groningen beschikt over prachtige authentieke locaties. In samenwerking met ‘Bijzondere Locaties Groningen‘ zijn wij met regelmaat te vinden in Der Aa Kerk, de Martinikerk of net buiten de stad in het prachtige kerkje van Leegkerk. Wij verzorgen op deze locaties bijvoorbeeld catering bij diners, oraties en concerten.

Beijk is de aangewezen partij voor al uw wensen op het gebied van catering in Groningen. Van een barbecue aan thuis tot dagelijkse catering op het bedrijf, bij Beijk kan je altijd terecht. Elke vorm van catering wordt op een persoonlijke, betrokken en creatieve manier uitgevoerd.

Onze catering arrangementen

BBQ Catering Groningen en Friesland

BBQ arrangement Groningen

De catering van jouw BBQ kunnen wij volledig verzorgen. Of het nu gaat om een winterbarbecue of een zomerbarbecue!

Buffet bestellen in Groningen en Friesland

Buffet bestellen in Groningen

Een buffet aan huis of een lopend buffet op een andere locatie? Een buffet bestellen was nog nooit zo makkelijk!

Bedrijfsborrel Groningen en Friesland

Borrel arrangement Groningen

Een borrelarrangement met borrelhapjes bestellen? Wij verzorgen elke borrel aan huis of jullie bedrijfsborrel!

Catering op maat

catering Op maat in Groningen

Specifieke wensen en catering op maat nodig? Neem gerust contact met ons op, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Reviews catering Groningen

Brochures catering Groningen

Catering Groningen Drenthe Friesland winter BBQ Brochure cateraar Beijk
Catering Groningen Drenthe Friesland zomer BBQ Brochure cateraar Beijk

Alle locaties van catering Groningen

Logo Kwadraat, catering Groningen, Beijk Catering
Logo Allersmaborg, catering Groningen Beijk Catering
Logo Fryslân Fean Plaza, catering Friesland Beijk Catering
Logo Hanze Plaza Groningen, catering Groningen Beijk Catering
Het Kwadraat
Allersmaborg
Fryslân Fean Plaza
Hanze Plaza
Logo Rijksuniversiteit Groningen, catering Groningen Beijk Catering
Logo Sportstad Café, catering Friesland Beijk Catering
Logo TGI Fridays Utrecht, catering Groningen Beijk Catering
Logo Victoria Park Wolvega, catering Friesland Beijk Catering
Rijksuniversiteit Groningen
Sportstad Café
TGI Fridays
Victoria Park