thuis uit eten driegangenmenu box

Thuis uit eten

Luxe dineren in je eigen huis op restaurant niveau? Met “Thuis uit eten” wordt catering aan huis nog leuker. Een driegangenmenu klaarmaken was nog nooit zo makkelijk!

Maaltijd aan huis

Geen zin om te koken, maar wel behoefte aan een verse, gezonde en makkelijke maaltijd? Met “Maaltijd aan huis van Beijk Catering” wordt lekker eten makkelijk gemaakt.

borrelpakket kopen thuisbezorgd

Borrelbox

Samenkomen is momenteel even lastig. Een online borrel organiseren is daarom de oplossing! Wij bezorgen de borrelbox bij personeel of relaties als catering aan huis.

moederdag box bestellen en thuisbezorgd

Moederdag box

Verwen je moeder met een geweldige moederdag box. Een box vol met alles wat je allerliefste mama verdiend heeft! Wij bezorgen deze box lekker makkelijk bij jou aan huis!

high tea thuis bezorgen met sandwiches

High Tea catering aan huis

Even bijkletsen met vrienden of vriendinnen? In een kleine setting mag dit. Maak het dan ook direct gezellig en laat een “High Tea” thuis bezorgen. Je krijgt er een gratis etagère bij!

lunch thuis laten bezorgen

Beijk@Home box

Een tussendoortje of lunch laten bezorgen bij jouw medewerkers thuis? “Beijk@Home” is een Thuiswerkbox gevuld met lekkers voor jouw personeel om ze de dag door te laten komen!

Catering aan huis

Bent u opzoek naar catering aan huis? De roots van Beijk Catering gaan meer dan 30 jaar terug. Wij verzorgen al vele jaren catering op diverse locaties in Groningen, Drenthe en Friesland.

Wij zijn van alle markten thuis als het gaat om catering aan huis. Van luxe barbecue in de tuin met een kok tot een uitgebreid of eenvoudig lopend buffet. Uiteindelijk ontzorgen wij door alles klaar te zetten en weer op te halen. De afwas doen wij! Geen zin om zelf te koken? Onze maaltijdservice brengt verse en gezonde maaltijden aan huis!

Extra stoelen, statafels, een partytent of zelfs sfeerverlichting nodig? Wij beschikken over verschillende soorten meubilair en diverse accessoires om elk feest aan te kleden of de sfeer te verhogen.

Uiteraard wordt er streng rekening gehouden met de voorgeschreven maatregelen van de RIVM. Er zijn ontsmettingsmiddelen beschikbaar en het personeel bewaakt de afstand.

 

vrijblijvende offerte aanvragen catering aan huis

Catering aan huis arrangementen

BBQ Catering Groningen en Friesland

BBQ aan huis

De catering van uw BBQ kunnen wij volledig verzorgen. Of het nu gaat om een winterbarbecue of een zomerbarbecue!

Buffet bestellen in Groningen en Friesland

Buffet aan huis

Een buffet aan huis of een lopend buffet op een andere locatie? Een buffet bestellen was nog nooit zo makkelijk!

Bedrijfsborrel Groningen en Friesland

Borrel catering aan huis

Een borrel met borrelhapjes bestellen voor thuis? Wij verzorgen elke borrel aan huis of in de tuin!

Catering op maat

catering aan huis Op maat

Specifieke wensen en catering op maat nodig? Neem gerust contact met ons op, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Reviews catering aan huis

Winterbrochure catering aan huis

Catering Groningen Drenthe Friesland winter BBQ Brochure cateraar Beijk