thuis uit eten driegangenmenu box

Thuis uit eten

Luxe dineren in je eigen huis op restaurant niveau? Met “Thuis uit eten” wordt uitgebreid eten in Assen nog leuker. Een driegangenmenu klaarmaken was nog nooit zo makkelijk!

Maaltijd aan huis

Geen zin om te koken, maar wel behoefte aan een verse, gezonde en makkelijke maaltijd? Met “Maaltijd aan huis van Beijk Catering” wordt lekker eten in Assen makkelijk gemaakt.

Borrelbox bestellen

Borrelbox

Samenkomen is momenteel even lastig. Een online borrel organiseren is daarom de oplossing! Wij bezorgen de borrelbox bij personeel of relaties aan huis in Assen en omstreken.

moederdag box bestellen en thuisbezorgd

Moederdag box bestellen

Verwen je moeder met een geweldige moederdag box. Een box vol met alles wat je allerliefste mama verdiend heeft! Wij bezorgen deze box lekker makkelijk bij jou thuis!

high tea thuis bezorgen met sandwiches

High Tea bezorgen Assen

Even bijkletsen met vrienden of vriendinnen? In een kleine setting mag dit. Maak het dan ook direct gezellig en laat een “High Tea” thuis bezorgen. Je krijgt er een gratis etagère bij!

lunch thuis laten bezorgen

Beijk@Home box

Een tussendoortje of lunch laten bezorgen bij jouw medewerkers thuis? “Beijk@Home” is een Thuiswerkbox gevuld met lekkers voor jouw personeel om ze de dag door te laten komen!

Catering Assen

Bent u opzoek naar cateraar in Assen? De noordelijke roots van Beijk gaan meer dan 30 jaar terug. Wij verzorgen al vele jaren catering op diverse vaste, eigen en andere locaties in de provincie Drenthe.

Wanneer u Beijk als cateraar in Assen inschakelt, heeft u de keuze uit diverse arrangementen. Daarnaast kunt u kiezen uit een aantal unieke cateringlocaties in Noord Nederland of kiezen voor catering aan huis.

U kunt bij Beijk, dé cateraar in Assen o.a. terecht voor:

vrijblijvende offerte aanvragen cateraar Assen

Scholencatering Groningen Bedrijfscatering Groningen

Scholen- & bedrijfscatering

Onder de naam Chef Serveert verzorgen wij de catering op scholen en bij bedrijven. Een restaurant gevuld met verschillende verse en gezonde producten voor uw personeel of leerlingen.

Catering op locatie

Op elke locatie

Een feest of bijeenkomst op een bijzondere locatie? Wij verzorgen de catering op elke gewenste locatie. Van huisadres tot kerk. Van huwelijk tot zomerbarbecue. Er is heel veel mogelijk!

Catering op locatie Groningen en Friesland

Op één van onze locaties

Beijk Catering heeft de beschikking over meerdere eigen locaties in Groningen en Friesland. Hier kunnen wij de catering verzorgen voor uw feest, vergadering of evenement. Bekijk onze locaties en mogelijkheden.

Contract en partycatering in Assen

Beijk catering is de aangewezen cateraar voor al uw catering in Assen. Van een barbecue bij u thuis tot dagelijkse catering op uw bedrijf, bij Beijk kunt u altijd terecht. Elke vorm van catering wordt op een persoonlijke, betrokken en creatieve manier uitgevoerd.

Sinds de heropening van De Nieuwe Kolk is Beijk de cateraar van dit multifunctionele culture en uitgaanscentrum in Assen. Beijk wordt ingeschakeld bij premières, borrels en diners zoals bijvoorbeeld het diner voor een landelijk cultureel festival waarvan De Nieuwe Kolk de gastheer was. Gezeten aan ronde tafels op het podium van het theater genoten gasten van een uitgeserveerd driegangendiner en heerlijke wijnen.

vrijblijvende offerte aanvragen cateraar Assen

Beijk is een duurzame cateraar in Drenthe. Beijk verzorgt catering in Noord-Nederland op een duurzame en verantwoorde manier. Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van biologische en fairtrade producten. Daarnaast wordt er uitsluitend samengewerkt met lokale leveranciers uit Drenthe. Doordat wij kiezen voor leveranciers uit Drenthe, blijft de werkgelegenheid behouden in de regio.

Beijk is de aangewezen partij voor al uw wensen op het gebied van catering in Assen. Van een barbecue bij u thuis tot dagelijkse catering op uw bedrijf, bij Beijk kunt u altijd terecht. Elke vorm van catering wordt op een persoonlijke, betrokken en creatieve manier uitgevoerd.

Onze arrangementen

BBQ Catering Groningen en Friesland

BBQ arrangement Assen

De catering van uw BBQ kunnen wij volledig verzorgen. Of het nu gaat om een winterbarbecue of een zomerbarbecue!

Buffet bestellen in Groningen en Friesland

Buffet bestellen in Assen

Een buffet aan huis of een lopend buffet op een andere locatie? Een buffet bestellen was nog nooit zo makkelijk!

Bedrijfsborrel Groningen en Friesland

Borrel arrangement Assen

Een borrelarrangement met borrelhapjes bestellen? Wij verzorgen elke borrel aan huis of jullie bedrijfsborrel!

Catering op maat

catering Op maat in Assen

Specifieke wensen en catering op maat nodig? Neem gerust contact met ons op, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Brochure cateraar Assen

Catering Groningen Drenthe Friesland winter BBQ Brochure cateraar Beijk

Alle locaties van cateraar Assen

Logo Victoria Park Wolvega, catering Friesland Beijk Catering
Logo Allersmaborg, catering Groningen Beijk Catering
Logo Fryslân Fean Plaza, catering Friesland Beijk Catering
Logo Hanze Plaza Groningen, catering Groningen Beijk Catering
Victoria Park
Allersmaborg
Fryslân Fean Plaza
Hanze Plaza
Logo Rijksuniversiteit Groningen, catering Groningen Beijk Catering
Logo Sportstad Café, catering Friesland Beijk Catering
Logo TGI Fridays Utrecht, catering Groningen Beijk Catering
Logo Kwadraat, catering Groningen, Beijk Catering
Rijksuniversiteit Groningen
Sportstad Café
TGI Fridays
Het Kwadraat