Borrelbox thuis laten bezorgen

Bijzondere tijden vragen om creatieve oplossingen. Nu de kerstborrel en nieuwjaarsborrel in de soep dreigt te vallen besluiten veel bedrijven en ondernemingen om online samenkomsten te organiseren. Leuk! Iedereen thuis achter de laptop of met de telefoon in de hand. Vaak in combinatie met een pubquiz, netwerkspel of gewoon om even bij te kletsen met die ene collega die je al te lang niet gezien of gesproken hebt.

Hoe leuk is het om tijdens deze bijeenkomst allemaal hetzelfde hapje en drankje te nuttigen, aan huis bezorgd in een borrelbox! Dit doen wij veilig en coronaproof. Zo verras je jouw personeel, klanten of relaties en laat je ze weten dat je ook in deze lastige periode aan ze denkt.

 

Borrelbox bestellen

borrelbox bestellen

Op maat gemaakt borrelpakket

Wij bezorgen op maat gemaakte borrelboxen, maar hebben ook vijf pakketten samengesteld voor de moeilijke beslissers. Een borrelbox is te bestellen vanaf €9,95 en kan overal bezorgd worden. Wat mag er in jouw borrelpakket niet ontbreken?

Borrelpakketten zijn er in vijf varianten of worden op maat gemaakt. Daarnaast zijn ze te leveren in verschillende boxen of fancy tassen. Zo kan er gevarieerd worden met de look and feel van het borrelpakket, maar ook met de inhoud. Regel jij de Zoom meeting, dan zorgen wij voor de borrel!

 

Borrelpakketten bekijken

borrelbox thuis laten bezorgen