Chef Presenteert bedrijfsrestaurants
(On)bemande, klassieke en commerciële catering van uw bedrijfsrestaurant.
(On)bemande, klassieke en commerciële catering van uw bedrijfsrestaurant.
Chef Presenteert speelt in op een belangrijke trend binnen werkend Nederland: het nieuwe werken. Het nieuwe werken is een verzamelnaam om op diverse manieren slimmer, efficiënter en effectiever te kunnen werken. Het vraagt om flexibiliteit en creativiteit van u en uw werknemers. Flexibele arbeidstijden zorgen voor plaats- en tijdsonafhankelijk werken. Uw medewerkers en gasten willen daarbij de mogelijkheid hebben om ontbijt, lunch, een grotere maaltijd of snack te kunnen nuttigen. Met de Chef Presenteert Bedrijfsrestaurant formule kunnen wij deze behoefte invullen.
Grab & Go voorziet in de behoefte naar flexibele eetmomenten en bestaat volledig uit kant- en klare eindproducten. Denk hierbij aan (dagelijks vers)belegde broodjes, sandwiches, panini’s, soepen, maaltijdsalades, sapjes, snacks en zoetwaren.
Het assortiment wordt aangeboden in disposable verpakkingen die het meenemen naar een andere plaats faciliteren. Een deel van het assortiment is ook aan te bieden buiten de reguliere lunchtijd om. Door gebruik te maken van een onbemande kassa blijft de geldstroom geborgd. Op die manier faciliteert Grab & Go in de flexibiliteit die gewenst is.
De complete inrichting van het nieuwe bedrijfsrestaurant kunnen wij volledig verzorgen. Doordat het concept bestaat uit verschillende kasten die elk hun eigen invulling hebben, kan er makkelijk geschakeld worden. Is er bijvoorbeeld meer behoefte aan koelingen, dan kunnen deze toegevoegd worden.
Het bedrijfsrestaurant is binnen een maand na aanvraag operationeel.
Een compleet ingericht bedrijfsrestaurant volgens Chef Serveert Gab & Go kan al vanaf €85,- per dag. Hierdoor is het al aantrekkelijk vanaf 15 gebruikers. Deze betalen daarnaast ook niet de hoofdprijs voor de aangeboden catering. Een lunch met broodje jam en soep kost bijvoorbeeld slechts €1,50.
Medewerkers kunnen dit zelf contactloos betalen met de Pin of Creditcard.
Cateringmedewerker / beheerder bedrijfsrestaurant
25 uur per week (5 dagen)
Locatie: Heerenveen
Cateringmedewerker / beheerder bedrijfsrestaurant
25-30 uur per week (4-5 dagen)
Locatie: Groningen
Bedieningsmedewerker Sportstad Cafe
Parttime Heerenveen
Het hebben van een cateraar die de bedrijfskantine volledig of deels beheert, biedt diverse voordelen voor zowel het bedrijf als de werknemers. Hier zijn enkele belangrijke voordelen:
Kortom, het hebben van een cateraar die de bedrijfskantine volledig of deels beheert, biedt gemak, kwaliteit, kostenbeheersing, hygiëne en tevredenheid van werknemers. Het zorgt voor een efficiënte en professionele aanpak van de cateringbehoeften van het bedrijf, waardoor werknemers kunnen genieten van gezonde en smakelijke maaltijden, lunch, snacks of zelfs andere levensmiddelen, terwijl het bedrijf zich kan concentreren op zijn kernactiviteiten.