Een volledige bedrijfskantine inrichten is niet voor elke cateraar weggelegd. Er komen veel factoren kijken bij het opzetten, inrichten en onderhouden van een bedrijfskantine. Binnen Beijk hebben wij de kennis, kunde en mensen om dit volledig uit handen te nemen en jouw als bedrijf te ontzorgen.
Beijk en bedrijfskantines inrichten
In 1988 caterde Patrick Beijk een succesvol evenement aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding (ALO). Snel daarna vroeg de ALO hem de kantine te exploiteren. Vele kantines, bedrijfskantines, partijen en evenementen volgden in de jaren erna. Nu zijn wij dé specialist in Groningen, Drenthe en Friesland op het gebied van scholencatering, bedrijfscatering en partycatering. Op dit moment hebben wij de volledige exploitatie van diverse contractcateringlocaties in handen met in totaal zo’n 30.000 tevreden gebruikers. Voor onze opdrachtgevers betekent dit een efficiënte en kostenbesparende oplossing voor de restauratieve verzorging van medewerkers en gasten.
Chef Serveert
Onder de naam Chef Serveert werd een eigen merk en branding neergezet. Met een frisse huisstijl konden we elke bedrijfskantine inrichten en zo een lijn uiten. Een lijn die staat voor gevarieerd, gezond, lokaal en kwalitatief eten. De scholen- en bedrijfskantines werden in alle vormen en formaten ingericht en onderhouden, door heel Noord-Nederland. Hier konden personeel, leerlingen en andere gasten gebruik van maken. Denk aan dagverse soep, belegde broodjes, snacks, maar ook warme maaltijden. Een uitgebreid assortiment dat door een vast team op locatie werd bereid en verkocht.
Nieuw concept bedrijfskantine ‘Chef Presenteert’
Met Chef Presenteert spelen we in op een belangrijke trend binnen werkend Nederland: het nieuwe werken. Het nieuwe werken staat voor slimmer, efficiënter en effectiever werken. Dit vraagt om flexibiliteit en creativiteit van o.a. werknemers. Flexibele arbeidstijden zorgen voor plaats- en tijdsonafhankelijk werken. Medewerkers en gasten willen daarbij de mogelijkheid hebben om ontbijt, lunch, een grotere maaltijd of snack te kunnen nuttigen. Met de Chef Presenteert formule kunnen wij deze behoefte invullen door een onbemande, bemande, combinatie of klassieke bedrijfskantine in te richten die 24 uur per dag beschikbaar is. Wij doen hierbij ook het beheer van de bedrijfskantine.
Kosten bedrijfskantine inrichten
Een bedrijfskantine kost nou eenmaal geld. Zo betaalt het bedrijf de exploitatie en betalen de medewerkers een vriendelijke prijs voor hun eten en drinken. Als voorbeeld nemen we een onbemande Chef Serveert Gab & Go. Deze kost €85,- per dag. Hierdoor is het al aantrekkelijk vanaf 15 gebruikers en dus ook geschikt op kleinere locaties. Hier betaalt een medewerker of gebruiker voor een lunch met belegd broodje en soep slechts €1,50. Dit kunnen ze zelf contactloos betalen met de Pin of Creditcard.